Ny udgave af Trehøje Adressebog er omdelt. Endnu engang er der chance for at vinde en god vin.

Rundt om i Trehøje har de fleste netop modtaget den ny udgave af Trehøje Adressebog.

Trehøje Adressebog ligger nærmest telefonen i mange hjem og på firmaer. Adressebogen er ikke bare en telefonbog, men netop en Adressebog, hvor man kan hente oplysninger om kommunale informationer af enhver art, samt serviceregister med oplysninger om alt inden for sundhed og pleje, lægevagt, borgerservice, kirkelige informationer, foreningsarbejde, postnumre og meget mere, alt sammen på de første 30 sider i bogen. Sidst og ikke mindst de gule sider, – og annoncer iøvrigt, hvor vi finder vore servicevirksomheder og forretningsforbindelser.

Som tidligere år, er der hver dag i perioden fra den 24. november til 24. december, mulighed for at vinde 6 flasker rødvin, – altså 186 flasker rødvin er sat på højkant.

Find vindernummeret, som står med store røde bogstaver, på indersiden af omslaget forrest i Adressebogen. Her på Trehøje Net, www.trehoje-net.dk er der hver dag muligt at se vindernummeret, som bliver stående en uge, hvorefter de forsvinder igen.

De heldige vindere kan hente gevinsterne hos Shell i Vildbjerg frem til 30.december, hvor  Adressebogen tages med, som bevis.

Bogen udgives af Trehøje Y´s Men´s Club, som derved skaffer midler, til at støtte kristeligt børne- og ungdomsarbejde, både i lokalområdet, samt nationale og internationale opgaver.

Skulle man ikke have modtaget bogen kan man henvende sig til Flemming Brændgaard tlf. 97131702

Trehøje Y´s Men´s Club

 

Comments are closed.